| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Re: Chodite na diskuze dle narozeni?
(7.6.2011 14:26:35)
Pradox,ano Květinks šla na tu diskusi s tím, že se chtěla zeptat jestli je na ní taky někdo po 40 , že by se tím pádem ráda seznámila, a najednou jste se na ní všechny sesypaly co si to jako dovolila žádat o seznámení, když tady se probírají jen bříška,utrazvuky. Tak se jí ani nedivím že jí přešla chuť!

kvetinka2508

Re: Chodite na diskuze dle narozeni?
(7.6.2011 14:48:17)
děkuji za pěkný názor,již jsem několikrát psala že jsem asi klikla špatně
kdyby místo jinej slovíček napsal každý to co nakonec prosinec2011 a Sněženka+Tom 03/08+12tt tak nemusela být ani tato debata...
vysvětlili a napsali co bylo potřeba a tím to pro mě končí..snad najdu někde stránku kde poznám maminky věkem podobné

koukám že stále řešíte můj problém co jsem na vaší stránce způsobyla-ještě jednou se omlouvám a i za založení toho tématu co jedna udělala ...sama jsem se divila že tam probírají mě a "mojí blbost"...napsala jsem jim tam že jsem klikla špatně ale reakce jsou stejně jiné..moc se omlouvám a již přizpěvky dávat nebudu...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.