Ano neradi se předvádějí, ale to přece neznamená, že se nechtějí bavit :-D však když si bude počítat ty své početní příklady a ona sestavovat letadlo, nakonec si navzájem pomohou (to tak vidím :-D ) tak to není žádné trapné předvádění podle mne. Píši jen svůj názor. A já jsem nenapsala, že jste sobci, každý má právo na názor, ale pustili jste se do mě dost naštvaně, že když si to nepřejí a bla bla .... nic takové jsem ale nepsala. Opět jsem jen prosila o typ na zábavu a překvápko. Překvápko neznamená nevyžádanou trapárnu. Tak snad jsem psala, že je známe a že je máme rádi. Tak asi dokážu odhadnout co je potěší a pobaví .. to bychom byli špatní nejlepší kamarádi !
My jsme na naši svatbě pokládali za důležité i pocity našich hostů a rodičů. Nedělalo by radost ani mě ani manželovi, kdybych si nekompromisně stáli na svém absolutně ve všech věcech. A někomu zakazovali a přikazovali, jak co po celý den bude. Ale my jsme dost tolerantní ..... a skromní, když to tady tak čtu .... takhle zásadní postoje mám v životě ve věcech bytostně a životně důležitých a to tedy za těch pár minut hry (byť nevyžádané) opravdu nepovažuji