jen jsem měla z vašich příspěvků pocit, že vám vadí i ti samotní lidé a že se musí říkat ano a td .... prostě propti všem a proti všemu .. a stále takový pocit mám ... každý ať si organizuej svatbu podle svých přání a podle své důležitosi ... pro nás bylo důležité, aby se tam cítili všichni dobře včetně nás..... kdybych chtěla svatbu jen pro nás dva abylo to pro mne tak bytostně důležité, odjela bych a vzala se v soukromí dle přání ... však život je krátký na to, aby se člověk teda tak trápil a nutil se do něčeho ..... ale my uspořádali hostinu, pozvali rodinu a přátelé a prostě nám záleželo na tom, aby šlo naše popřípadné přání vůbec dodržet a aby byla prostě závaba a pohoda
pro všechny
jinak k původnímu tématu ... kamarádi jsou sportovci.... jezdí na výlety, horolezí, běžkaří, kolaří :-D a sjíždějí řeku ..... ale zároveň jsou jejich velký koníček stolní hry ... prostě jsou pro každou srandu a společenští ... ale ne žádní upovídalkové a herci
něco na způsob ,, jít cestou společně ,, mě též napadlo .... jeden čas uvažovali o těch skákacích botách ..... potom z úspotných důvodů koupili něco jiného
tak jsem i myslela na ně .... že by si rovnou zaskákali, ale jelikož bude nevěsta ve svatebním, upustila jsem od toho ....