| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje nejstarší vzpomínky jsou dvě, které umím přibližně datovat. Týkají se jeslí, kam jsem chodila od 2 do 3 let.

Jedna vzpomínka je, jak sedím u stolu a teta mě nutí aspoň ochutnat čaj s mlíkem. :-©To je věc, která mi zvedá žaludek jen ji cítím. Říkala jsem něco, jako že to nepiju, ale jsem nucená aspoň trochu.~c~ Jen jsem to vzala do pusy, pozvracela jsem se. ~g~Vybavuji si, jak sedím na židličce, tety to uklízí a já jsem úplně v pohodě, protože vím, že teď už to pít nemusím. ~z~Taky jsem si zafixovala, že mě od té doby nic k jídlu ani k pití nenutily. :-)

Druhá vzpomínka je, jak mě otec vede do jeslí. U jednoho plotu tam rostly keře, na kterých se dělají takové "chlupaté" květy. Já bych to chtěla trhat, ale on mi to nedovolí, protože spěcháme. ~d~

Ze školky si nepamatuju vůbec nic, jen jak mě nutili se fotit ve dvojici s holkou, která byla o rok starší a byla mi nesympatická. ~:(Pak jsem jí znovu potkala ve škole.

Kromě toho si malinko pamatuju babičku a její byt. Babičky zemřela, když mi bylo pět a půl. Taky si pamatuju, jak jsme za ní šly do nemocnice, kam se smělo jen v návštěvní hodiny a děti tam nesměli.~7~ Pamatuji si, jak stojíme s mámou u vrátnice v davu dalších lidí a čekáme, až budou dvě hodiny. Ptala jsem se mámy, jak se tam dostanu, když tam děti nesmí. Říkala, že mě nějak protlačí do davu. Na hodinách u vrátnice odbila druhá, vrátný otevřel dveře a zalezl do kukaně. Honem jsme se s mámou cpaly dovnitř, aby mě vrátný neviděl.~8~

JE důležité si zážitky připomínat. Fotkama nebo povídáním. Pak si to i dítě zapamatuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.