| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Krevetko, okamžitě bych jela. Žádá tě o to tvůj syn a určitě ví, proč. Navíc v tobě ti lidé nevyvolávali důvěru od počátku.

Proč:
Rodiče mě nechtěli pouštět na tábor s přírodovědným kroužkem, protože "nevěřili". Nakonec jsem jela a bylo to úžasný – parta kultivovaných lidí, báječný program, respekt.

Naopak mě poslali opakovaně na tábor od zaměstnavatele otce, Univerzity Karlovy, vedený profesory a postgraduálními studenty (rodiče jim "věřili") – protežování vlastních dětí, naprostý nezájem, nuda.

Tj. můj postoj vyplývá ze zkušenosti: hlavně věřit dětem a podporovat je.

A teď to nejhorší: nebudu psát podrobnosti, ale jedna příbuzná jezdila s jistou organizací jako vedoucí každý rok, nevšimla si ničeho divného, byla totálně nadšená pro věc, myslím, že ani nedostávala žádné peníze. Po letech ji kontaktovala policie, ukázalo se, že docházelo k zneužívání dětí několika vedoucími. Je to víc než 10 let, ale dodnes je v šoku z toho, co se tam zřejmě dělo, a že jí něco takového mohlo uniknout - a to tam byla celou dobu!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.