| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Teď jsme kupovali elektrolux ultraone Z8810 - vyhrál v testu časopisu Test v roce 2008 a pak i novější typ (stejná čísla) v 2010. Ve srovnání např s vysavačem Miele byl o mnoho lepší zejména v tom, že žádný vysátý prach nepouští ven, má všechny potřebné filtry - vyhrál po všech stránkách. Jiný typ od stejné značky už na tom tak dobře nebyl.... Sama jsem chtěla zrovna Mielle (ovládání je super lehké, kvalitní...), ale prostudovala jsem ty výsledky a moc mě nepotěšily - ale tehdy testovali jen 2 vysavače Miele, tak jiný bude třeba lepší. Cena je teda někde jinde, mě dali minulý týden na ten náš ještě nějakou slevu a stál jen 3 a půl.
Jsem s ním spokojená, má velký dosah a dobře se s ním manipuluje, ale pořád myslím, že u Miele budou uživatelsky příjemnější vysavače - otázka je, jestli opravdu umí to, co výrobce slibuje - v testech se to nepotvrdilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.