| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,

Anicol, tak to sis v poradně pěkně "užila". Máš pěkný chlapáky, já vůbec netuším, kolik Patrik váží. Na 18ti měsíční jdeme za 2 týdny, ale mohla bych ho zvážit doma, kdybych si vzpoměla~t~

My jsme zpátky z Rumunska, Danielka tam týden zůstala s babičkou, občas tetou, strejdou, bratrancema, sestřenicí...Je tam sama poprvé a odjezd byl úplně vpohodě. Každý den mluvíme přes Skype a zatím si na nic nestěžovala.
Patrik je pěkný číslo. Dělá na mě grimasy, zvedá obočí, když se urazí, vyhrbí záda a svěsí ruce - no sranda~t~. Horší už jsou jeho neustálý návštěvy koše, to je zábava posledních pár dní. Dneska jsem koukala, že má v puse slanou tyčinku a nevzpomínám si, že by byla někde v jeho dosahu. Až na ty, které jsem vyhodila do koše z jeho misky a samozřejmě koš byl otevřený. Včera mi z něj vyndal papír od másla, položil ho na svůj stolek a přendal si na něj šunku z rohlíku~8~ Tak jsem náhodou nechala otevřený záchod, hned se v něm hrabal a hodil tam Danielky zajíčka na PES bombony. Neustále se hrabe někam do výšek, sundavá mi ze sušáku mokré prádlo a roznáší ho po bytě. KDyž luxuju, odpojuje mi vysavač ze zásuvky, další velká zábava je hrabat se v krabičce s kuskusem a sypat ho po zemi. Naneštěstí mám tyhle potraviny ve spodním výsuvu~8~ Taky už poznal, jak chutnají nejrůznější bombony, s tolika bratrancema v Rumunsku se to nedalo uhlídat. Vždycky tam jedeme s plnou taškou sladkostí. Teď už si ani nemůžu dát vklidu kafe s nějakou čokoládkou, protože hned ukazuje a říká "ham, ham". V Rumunsku jsme bydleli u švagrový ve velikánským baráku, to měl Patrik rozběh. Neustále lezl po schodech nahoru, vůbec jsem ho nestíhala sundavat. Poslední den jim začal rozebírat barák - sundaval lišty z podlahy, spojovací rohy, trhal listy z kytek, otevíral a zapínal myčku, už jsem byla ráda, že jedeme domů, jinak by to dopadlo blbě. I když jsou zvyklí, mají 2 kluky a pěkný raubíře.
Teď zase doma peru a peru a až přijede Danielka, odbavíme se na chalupu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.