| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky
po dlouhé době opět zdravím,dnes mi končí dovča,uteklo to a zítra nástup
dnes v poledne začalo lejt a prší doted,tak jsme doma
ale my byli i v tejdnu,na žádnej výlet jsme nejeli,nejdřív byl přítel nachcípanej a já to samo chytla taky,tak jsme byli jen dvakrát za babičkou nebo se projít,já si skočila k dr.na krev,at nemusím až budu v práci
jinak dovču jsme si užili,každej den od rána až do večera výlet,na výletování počasí akorát,ikdyž bylo i vedro,že jsme se spálili,navštívili jsme Kutnou horu centrum,Kostnici,poblíž té jsme byli ubytovaní
pak zámek Loučeń,zámek Kačinu a Žleby,tam se mi líbilo moc
byli jsme i v Kolíně a čáslavi
začalo pršet jen v pátek večer a v sobotu též,my už věděli že předpověd bude taková,tak jsme si to neprodlužovali a jeli v sobotu v deset domů,původně měla být zastávka v Poděbradech,ale kvůli počasí jsme to vzdali a jeli dom
takže i těch pár dní stačilo
v neděli jsme pak byli s našima v nové Pizerrii tady v Brodě
ti dnes přijeli z dovči pod stanem a musej sušit

tak hezké léto všem
ikdyž to počasí je bláznivé,na koupání to moc nejde,mohlo by mín pršet ale mě to tak neba že není žádné vedro~:-D

~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.