| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ach, jak chápu, když někomu rupnou nervy... ALE! Aby bily dítě na střídačku matka a babička, to je trochu silná káva. To není afekt, ale cílené bití nebo jak to nazvat.

Já jednou přecenila svoje síly a podcenila živost staršího dítěte. Vzala jsem tehdy děti (mladší ve sporťáku, starší sotva tři roky) na parník, malá měla neskutečnou náladičku a lítala po palubě jak utržená a lezla i na horní palubu - já za ní, mladší řval upoutaný v kočáře, fujtajbl! Nebylo kam odejít, trvalo to asi půl hodiny, tak jsem malé dala samozřejmě před lidmi na zadek. Asi tak 4x, ale přišlo mi to, že jsem ji strašně zmlátila. Někdo v "publiku" měl poznámky, co děcka tam děcka tahám apod., tak jsem ho poslala někam a ještě slovo, přísahám, že bych mu taky lupla. Vylodění jsme absolvovali ubrečení všichni tři... Pohoda výlet.

Co bych dělala v tom obchoďáku? Nevím, asi taky významně škaredě koukala a večer to hodila na Rodinu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.