| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

aachje, to nebylo myšleno zle... fakt ne, ten pocit, že bijou někoho malýho a to se nedělá mám taky a pak přesně... letím.

To opravdu není zlé pojmenování, - říkali mi tak v partě, pak i manžel.

Prostě blbě snáším, když bijou někoho menšího nebo bezbranného... ale často ten menší nebo slabší bývá fakt debil a nesmyslný provokatér, co by přes tu hubu dostat měl.

Bývalo mi to jedno, malí lidi se nebijou.

Můj první manžel měl skoro dva metry necelých 90 kg a v kontaktu s cizími lidmi mírný jako ovečka. Takže ideální terč pro kecy některých "vysírek"... než se právě naštval, ale ani tehdy. Horší bylo, když tohohle velkého chlapa - se chtěli zastat kamarádi, protože sám to neudělal...

Opravdu tu situaci znám. ALE JSEM TAK VDĚČNÁ, že od rozvodu podobných akcí potkávám méně a méně, že jsme rádi doma - moc akce fakt nevymetáme. Třeba už to vnímám jinak, jen jsem ti chtěla vysvětlit, že to slovo nebylo myšlené zle. Mně připadalo jako láskyplné... "bacha, magorka - musíme zasáhnout, aby jí nikdo nepřerazil v půli, protože ta se do toho zaplete"....

tak tak nějak

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.