| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anicol, o botičkách mi ani nemluv, Kiki má taky širokou nohu a je to děs, to abych brala všechno o 2 čísla větší, já nevim na jaké nohy ty botičky šijou (lepí) páč stejné problémy slyším skoro od všech maminek... ~7~ měli jsme úúúúžasný sandálky od kmotřičky i Kiki krásně seděli a vydrželi by určo do podzimka, ale jednoho krásného dne jsme cestou na Chodov jednu ztratili a už se nenašla ~n~~n~~n~ takže teď chudák Kiki nosí okopané sandálky co jsou na můj vkus až moc uzavřené a měla je původně jenom na odrážedlo ~7~ no když jsem to zjistila, tak sem myslela že mě trefí páč den předtím jsme ztratili usínací panenku, to byl fakt dokonalý týden ~q~

Do lesa to máme sice jen 300m, ale po přímém slunci a jdeme to třeba i hodinu ~8~ takže se můžeme v lese otočit na podpadku a jít hodinu zpátky ~Rv už jsem zkoušela i vzít kočár a do lesa a z lesa hodit Kiki do kočáru, ale moc se to neosvědčilo, celou tu cestu prořvala (spíš proječela) a jak na mě byla naštvaná že jsem jí nenechala ťapat, tak mi v lese nechtěla nikam jít nebo na opačnou stranu než já a do křoví apod. kočárek otočila vzhůru nohama a nechala ho tam ležet a odešla si pryč, když měla motorku, tak jí vzala, hodila do trávy nebo nechala ležet uprostřed cesty a odešla si do křoví apod. jakmile sem na něco z toho sáhla, tak začla zase ječet ~7~ taková procházka moc nemá smysl ~a~ jediný kdy je to lepší je, když jdeme s někým, to je pak v kočáru víc v pohodě (pokud i druhý dítko má kočár) nebo jde rychleji po svých páč se s dítkem předhání kdo tam bude první ~:-D domů už se ale tak nehrnou ~d~

Já už se tak těším na to ochlazení, z toho vedra asi padnu ~8~

Jo a minulý týden (teda myslím že to bylo minulý týden), tak jsem s Kiki šla na naše obvyklé hřiště (tam kupodivu na motorce jede bez problémů a jsme tam za 5 minut ~:-D ) a potkala jsem tam Špoky, to byla fakt super náhodička ~:-D Špoky, moc ráda jsem poznala celou rodinku a zdravíme ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.