| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky,
už jsem tady nebyla ani nepamatuji,ale je to zrovna prázdninama,kdy jsme co nejvíce venku a k Pc se sice dostanu,ale ne vždy mám tolik prostoru,abych něco kloudného napsala~d~
Moc zdravím Myšičku a Kiki,fakt povedená náhoda.~g~
My se včera vrátili z Moravy,ujeli jsme před tropy,tady se nedalo vegetit,tak byť jsme měli mít prohlídku a očkování v 18m.,tak jsem to zrušila a podle sestřičky jsem nebyla vůbec první..,tak míry,váhy budu vědět za cca 3týdny.Barunka je upovídaná,hezky čistě umí"bába,děda,máma,táta,tady jé,toto,není,Ellí to je ségra,ham,aa,hopá,dolů",tak už si slušně popovídáme.
Přes ty vedra malá tolik nebaštila a i se povytáhla,tak mi kdekdo říká,že už není taková kulička~t~Jinak má odrážedlo ve tvaru pejska,ale chci jí pořídit to klasické,má o trochu větší kola a přijde mi betelnější,stabilnější na zvětšující se jízdu na ní.
Ještě se vám pochlubím,že před 2měsíci jsem úspěšně dokončila VŠ a 24.9.budu promována bakalářkou~;)byl to děs běs,jsem moc ráda,že už to mám za sebou.
Tak zas někdy ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.