Přidat odpověď
ahoj,
Minx,co Filda ve školce dobrý?
Danči,popláčeme si všechny,i já plakala v jesličkách...a budu i ve školce,ted se nám vše posunulo díky operaci.
Ta proběhla ok,Kuba sice bojoval s léky,které musel díky srdíčku dostat,vše vyzvracel,ale dobrý,sice nechtěl odemně z náruče,takže ho sestra na sál nesla v náručí.Po příjezdu byl klidný,spinkal jen ho sanitář probudil,když narazil do topení,takže koukal,trošku poplákaval,ale u mě se sklidnil,jen se mu udělalo zle,tak hned zvracel,ale dobrý,aspon ho to netlačilo vbříšku,pak spinkal,okolo oběda se probudil,stále mu bylozle,pořád ho to navalovalo,tak hajal,já hladila a okolo 16hod už dostal piškoty,ty snědl a od té doby už byl i lepší,dokonce si mohli všichni operovaní hrát na herně.Jen v noci,dostal šílený kšel podobný laryngitidě,no prý od toho jak ho intubvali,tak měl oteklýkrk,proto se mu špatně dýchalo,vyřešilo to dokořán otevřené okno a studeno na krk,spal se mnou v posteli a druhý den nás podohodě pustili domů.Ted se zotavuje a snad bude brzy fajn...jen tentokrát nemocnici nesl špatně,tedy až po době co mu něco dělali,což je jasné.
Toliko k nám...
Tak ať se všem nadále líbí a daří ve školce a málo nemocí!!!
Danči k IVF držím palce!!!
Předchozí