Přidat odpověď
ZZ,
3 pacienti?
Když jsem chodila s kojenci na vyšetření kyčlí do místní nemocnice, objednala sestra těch kojenců na stejnou hodinu 30! A nebyl to pravěk, ale rok 2000.
Absolvovala jsem těchto akcí se dvěma dětmi celkem 5, pokaždé objednávka na 13:00 hodin, ani jednou nedorazili lékaři před 14:00 (což jsem schopná do značné míry chápat, je to nemocnice), ale zato jsem viděla sestru, která tam od té 13:00 nedělala vůbec nic (v jednu všem dostavivším se matkám vydala lístečky a vytáhla karty dětí a srovnala je na stůl, pak pila kafe a čekala - bylo vidět do té její recepce), SEŘVALA jakousi matku (už očividně znalou poměrů), která se dostavila až na 13:30, že jde pozdě. (To přehnala a pak se do ní pustilo asi 10 dalších ženských). Fakt je, že pak to šlo jako na drátkách, když dorazil doktor, dokázali zvládnout asi tak cca 12-15 mimin za hodinu, leč nikdy jsem neodcházela před čtvrtou. Poprvé, šestitýdenním hladovým kojencem v čekárně, kde bylo 5 převlíkacích pultíků pro mimina a asi 10-15 míst k sezení, to bylo obzvlášť výživné. ("čekárnu" naštěstí tvořila dlouhá chodba, kam se vjelo i s kočárkem, případně se tam nakráčelo s autosedačkou, takže nebylo nutné ta "přebývající" mimina držet tři hodiny v náruči, ale i tak ty dvě hodiny stání... zkušenější matky se poznaly podle skládacích židliček.
Stížnosti nepomáhaly (stěžovala jsem si já, vím nejméně o dalších dvou maminkách, písemně, odezva nulová)... až po letech jsem zjistila, že najednou stačí pozvat si těch mimin na jeden čas 5!
Předchozí