Možná máš sama nějaký problém - alespoň strach s fyzického kontaktu (či jeho nepříjemné vnímání) je dost často příznakem.
Jinak - já jsem tu „metodu“ nikdy nijak zvlášť nestudoval. Od malička, když jsem viděl, že někdo nějak trpí apod., jsem ho instinktivně šel obejmout. Teprve později jsem zjistil, že z toho někdo udělal „metodu“. No, tak dobře, no. tak je to tedy „metoda“. Ale podstata zůstává stejná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.