Ne nezesnula jak se možná zdá, ale po neshodě mi sdělila že mě nikdy už nehce vidět že o d této chvíle jsem u ní skončila...
.. ok prostě se rozhodla že už nejsem její dcera ale nějak nevím jak to vyřešit s dětma.
Babička tvrdí že dětí se to netýká že ty narozdíl odemě vidět chce. Že si je i na dále bude brát, ale tak že mě u toho nechce vidět. Nějak sama v sobě odmítám přistupovat na šaškárna typu že já budu stát za rohem a vyšlu jí děti.
Děti jsou součástí mého života a pokud si mě jako celek škrtla tak si nejspíš škrtla i moje děti.
Na druhou stranu máme tuto babičku jednu tak nevím jestli by bylo dobré děti o babičku připravit na druhou stranu se bojím aby je za téhle situace neštvala proti mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.