| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja si taky dost vycitam, ze jsem se s mamou vlastne vubec nerozloucila. S tatou tak nejak jo, i kdyz to bylo taky necekany, byla jsem za nim den pred tim, nez zemrel, v nemocnici. Bylo mu dobre a rikal mi veci, ktere na me pusobily dost vyrovnane, jakoby smirene. Byl stary a vedel asi, ze nastal cas a drzela jsem ho za prst, tak jako jsem to delavala, kdyz jsem byla mala. Nejak jsem citila, ze i kdyz je mi dobre, ze to prijde, jen ne, ze to bude uz druhy den. Ale ta posledni navsteva byla takova pokojna, plna klidu.
S maminkou jsem se naposledy videla v nemocnici, kdyz ji byla strasne zle, nemohla skoro mluvit, jen mi ukazovala, ze ji dokapala kapacka, abych to rekla sestre. Tak jsem za sestrou sla a uz jsem se tam nevratila, nemela jsem silu se na ni divat. Doktor mi pak rikal, ze je to normalni, ze vyledky ma dobre a ze se jen telo pere, nez zase bude lip. No a nebylo, druhy den mi volali, ze upadla do komatu a pak brzy zemrela. A ja uz u ni nebyla. Nic jsem ji nerekla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.