| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mickey,
jasně, tahle varianta je ve hře. Pokud m. dostane volno, je jich v práci pět a půl.
Schválně jsem se S. zeptala, jestli by dokázala popsat, jak se obaluje řízek. Začala zeširoka, leč logicky: "Koupíme maso...", pak přesně popsala postup, akorát použila slovo "ovajíčkuju" :-), jinak to zvládla. Ovšem dostala mě na závěr, kdy jsem se jí ptala, s čím by si takový řízek dala, jakou přílohu by zvolila. Prohlásila, že s vepřovým masem. ~j~ Tak jsem jí vysvětlila, že to vepřové maso je přece už v tom trojobalu... A S. na to: "No tak teda s bramborovou kaší nebo bramborama, no..." Řízek máme tak 3x do roka a pro ni je to jídlo snů, takže v jedné ruce řízek, v druhé řízek - a měla bych naprosto spokojené dítě.

Jsem zvědavá, jaké špeky chystají při zápisu na nás. Holky, házejte sem, prosím, perličky ze zápisů, ráda si počtu. Dík ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.