Přidat odpověď
Jsem moc rada, ze je tu tolik prispevku a diskuse se tak pekne rozbehla. Ale nejak moc nechapu nektere argumentace. Vypada to jako by se nam ten den zkratil o hodinu. Preci den by mel i nadale 24 hod ne? Kdyz zacnu rano dyl, tak jsem vecer dyl vzhuru. Deti nepujdou spat po vecernicku, respektive televize presune vecernicek na 8mou. Samozrejme ze vsechno souvisi se vsim a jiste by nemohlo jit jen o upravu skolni dochazky, na to by se muselo navazat i to ostatni, jak pracovni doba, oteviraci doba, tak jizdni rady atd. Takze jak jsem psala v uvodu, chtela jsem zjistit jak nas sysem nastaveny na 8mou lidem vyhovuje ci nevyhovuje po strance fyzicke a psychicke, ne z organizacnich duvodu. Takze argument - nestihli by krouzky - neberu, nebot i krouzky by samozrejme byly o hodinu posunuty. Nebo neuzili si den, neuzili si pobyt venku, neuzili si rodice, nemeli by cas na konicky, apod - jaktoze ne? To by jim ten cas nekdo ukradl? Chapu argument s dennim svetlem, otazkou je, kolika dni v roce se to tyka, jestli je to tak vyznamne. Takze jediny argument ktery beru jako logicky pro NE, je ten, ze rano brzo vstavaji a jeste ke vsemu radi.
Předchozí