| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám taky 10měsíčního raubíře, byl zvyklej usínat u kojení, potom si zvykl na čaj, až jsem řekla dost. Jediná možnost jak to zrušit byla to, že jakmile se vzbudil nebo jsme ho uspavala( vlastně je to tak i teď) tak jsem houpala dřevěnou postýlku, poprvé usínal 3/4 hodiny, tedka jsou intervali tak 5-10min podle toho jak je utahanej, a v noci to samí, pohoupat a klid, mlíko má pravidelněp půlnoci *- jak se vzbudi nekdy to zaspí, tedka už k němu vstavam tak 2-3 za noc, když ho zrovna nic netrápí, někdy mu stačí dát i dudlík a spinka. Chodí spát pravidelně v půl8 a vstava tak v půll 7, jak kdy, někdy vydrží déle. Sice je to taky trochu otričina, ale i tak si myslím, že se v tom spaní dost zlepšil. A musím podotknout, že mu dvávám taky ještě homeopatika SEDALIA, nevim jestli působí, ale zkousila jsem práve vše aby spinkal. Z našeho houpamí postýlky tedy plyne to, že jsme odbrourali čaj vnoci a zredukovali mlíko na 1-2 v noci, po druhé většinou k ránu jak snídani. Vím, že takhle to taky není uplně sprváne, ale náš boban není typ na nechat vyřvat on z toho usne a jak píše zakladatelka, položila jem ho a hnedka vstal a řval...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.