| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslím, že tohle nebo něco podobného má v povaze mnoho dětí i dospělých. Může to být něco jako asperg či autismus a nemusí.
Pokud Ti to nedá, domluvila bych se na vyšetření.

Můj syn byl podobný. V něčem jiný, v něčem stejný.
Nyní chodí na první stupeň ZŠ.
Jeho chování z části bylo ovlivněno intolerancí laktozy. Je to metabolická porucha, on měl problémy od počátku kojení. Lékaři mi nikdy nepotrvdily poruchy chování s tímto problémem, ale mnoho lidí se s tím setkalo.
Vloni se v ČR objevily testy na opioidní peptidy na kasein a lepek. Vyšly pozitivně 30% dětem s nějakými poruchami chování. Hodně o tom píší na www.postizenedeti.cz .
Nám to vyšlo negativně, nicméně syn měl na určitou dobu porušenou dietu a opět začalo problémové chování, psychomotircky se rapidně zhoršil. Vrátila jsem se do doby, kdy byl malý, vybavila se mi ta těžká léta s ním.

MOžná by stálo za úvahu se podívat tíhle směrem, neříkám, že to může být ono.
Mnoho paseky nadělá nepoznaná alergie, intolerance potravin, či současné zpracování potravin. Docela hodně se dá vyčíst v různých knihách o jídle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.