Přidat odpověď
Pokud vím, tak ženy bourají méně než muži, takže nevím, proč by měli být muži lepší řidiči. Líp prostě parkuje ten, kdo víc jezdí. A fakt je, že u nás pořád ještě jezdí víc chlapů než ženskejch, i když se to už hodně srovnává.
S těmi hračkami s tebou souhlasím. A můj syn často jezdí se sestřiným kočárkem. Ale úplně jinak. Když přišla dcera do věku, kdy si s ním přestávala hrát, myslela jsem si, že si ho necháme na časopisy (je to takový ten malý, hezký, proutěný). Za cca 5 let, co si s ním dcera hrála, byl jako nový. Pak s ním začal jezdit kluk. A naprosto jiným stylem: každá jízda kkončila bouračkou se zdí nebo skříní, každou chvíli byl kočárek silou převrácený na zemi. Dnes mu nestojí boudička, vrklají se kolečka, má ulomenou rukojeť. a to vše přes můj dozor. až se jedno z koleček ulomí definitivně, půjde do kamen.
Dcera nikdy nebyla pečovatelský typ, že by nějak převlékala, koupala, opečovávala panenky nebo medvídky, to tedy ne, to ji nebavilo. I přesto způsobm, jakým s hračkami zacházela, jak je brala do ruky a pokládala, byl (a je) úplně jiný.
Předchozí