Můj ex má dluh na výživném 40 tis. a stále narůstá. Dělá to tak, že vždy zaplatí jen část výživného, abych nemohla podat tr. oznámení, že neplatí vůbec. Za měsíc máme soud o snížení výživného (z jeho strany) a já nevím, zda počkat na rozhodnutí soudu, zda mu nařídí doplacení (a nebo by mu mohl dluh odpustit, prý záleží na soudci) a nebo podat žádost o exekuci. Sama za sebe bych byla raději za exekuci, a klidně mu tu ostudu udělat. V současné době mám opravdu hodně starostí a nějak nemám "kapacitu" řešit. Co myslíte,jaké řešení má větší šanci na úspěch?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.