| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak u bot který nejsou vyloženě sezonní to nějak odhadnu. Jako že bačkůrky a tenisky a podzimní/jarní obutí budou potřebovat cca celý rok, takže klidně koupím o číslo nebo i dvě větší než aktuálně nosí pokud je to výhodná koupě, a vím, že až k nim doroste, tak je prostě unosí (tenisky třebas do tělocvičny). Už kolikrát jsem si za to blahořečila, protože jsou schopní vyrůst z bot takřka "přes noc", tak jsem ráda že mám aspoň jedny v zásobě pro případ krize (obvykle před víkendem, nebo máme někam odjet atd. a jet nakupovat boty by znamenalo zbytečnou starost navíc). Zimní boty ne, ty kupuju na začátku sezony a pak někdy ještě v průběhu (právě když poporostou skokem). Letní sandálky pokud mají otevřenou špičku tak klidně taky koupím - buď budou o fous větší nebo menší, chodit v tom můžou tak jako tak. A holiny taky - protože ty si hojně vyměňujeme s maminkama co se známe, vždy jich několik koluje :-) takže pokud zrovna ty co mám doma se nehodí, je skoro jisté že se "výměnou" resp. zapůjčeních těch co máme doma dostanu k takovým co zrovna potřebujeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.