| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Koupili jsme před 12lety 120let starý dům, kompletní rekonstrukce aby jsem se do něj mohli nastěhovat trvaly pár let (o víkendech), nebyla tu koupelna, WC, voda a elektrika...zbytek doděláváme do teď a stále není hotovo. Za tu dobu máme děti, vše se táhne z jednoho platu, hypotéku jsem si naštěstí na vše brát nemuseli....ale jestli bych do toho šla znovu nevím. Postavit nový by bylo mnohdy jednodušší a rychlejší. Ale zase máš kde bydlet a jak se něco našetří, dá se to do baráku...problém je když se dělají třeba okna nekoupit ty nejlevněšjí jen aby byly. Dostali jsem před 7 lety okna od tchánovců, tenkrát patřily k těm lepším...dneska by jsem je nejradši vyhodili do popelnice a zřejmě to budeme muset brzy udělat a vyměnit je. jen se nám do toho nechce...a tak je to se vším. Kvůli penězům jsme občas museli snížit kvalitu a teď po letech je to škoda, jsou úplně jiné možnosti, šlo by vše udělat jinak a ještě levněji. Přesto že je partner z oboru je to opravdu velmi náročné.
Na druhou stranu máš k domu jiný vztah než kdyby sis nechala postavit nový na klíč a do roka se do něj stěhovala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.