Přidat odpověď
A k odpovědi na Tvou otázku: Vykašli se na léky, protože ty nejspíš k ničemu nebudou, a si najdi způsoby, jak si ulevit. Dítě ocení mámu, která mu pustí pohádku a na chvilku sedne k nějakému koníčku nebo si prostě lehne vedle něj na gauč a trochu si odpočine. Pokud se potřebuješ naléhavě vyspat, tak využij každou chvilku, místo teplé večeře se jednou udělá chleba s máslem a sýrem, žehlení také počká do druhého dne a jdi si hned večer lehnout s dětmi. A hlavně si promluv s manželem, jak si lépe rozdělit povinnosti, abys byla méně unavená a mohla potom znovu získat chuť na sex.
Také jsem dříve často dávala radu najít si hlídání k dětem, většina ženských, kterým jsem to poradila, se tu mohla zbláznit, že na hlídání dětí nemají peníze, ale pak se ukázalo, že děti jsou stejně několik hodin denně ve školce nebo chodí do cenově srovnatelného kroužku nebo dětského koutku, a že stěžovatelka má nakonec toho bezdětného času docela dost (a třeba i víc než já), takže od této rady upouštím, protože bych se akorát naštvala. Nehledě na to, že jsem svým příspěvkem chtěla ukázat, že volný čas i osobní volno lze do jisté míry mít i při dětech.
Předchozí