| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Káčenka má 10 měsíců právě dnes- no honzík byl do 12 ti měsíců tiché miminko-na jídlo se musel budit,nemusel se mazlit byl spokojený-každý mi záviděl jak tiché a hodné dítě mám.Když jsem ho položila na zem tak na místě vydržel i 3 hodiny koukat na hrazdičku-sem tam do ní bouchl
Kateřina je pravý opak-ukřičená,ubrečená,nesnese kočárek neustále vyžaduje pozornost,neustále se chce nosit,stále za námi leze-to Honza nedělal-ten zůstal na svém místě
Honzík byl jako hadrová panenka-jako pytel brambor
Kateřinka naopak už v porodnici zvedala hlavičku a otáčela ji a pomaličku začínala pást koníky,
Honza dlouho pídalkoval Kačenka asi jen týden a pak hned běhala po 4řech,Káča se u všeho staví a snaží se pouštět a stát bez opory v prostoru,
Honzík začal žvatlat po 1 roce
Káča v 10 měsících žvatlá a spojuje slabiky mamama,dada,gaga,-to Honza začal dělat ,až ve 2 letech.Káča nás neustále pozoruje při činnosti a dívá se do očí,Honza se do očí nedívá-jo to už musí být něco abyy se podíval

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.