Přidat odpověď
Tak ještě jednou.
Kdybych se dozvěděla, že manžel jednou navštívil bordel, nedělala bych z toho závěry typu - Konec manželství, už s tím chlívákem spát nebudu apod. Život mne poučil natolik, že jednou, neznamená automaticky vícekrát, často....
Jednou se může přihodit cokoliv. Já mohu mít úlet, mohu si dát šluka mařeny, ale to ještě neznamená, že se stanu pravidelnou kuřačkou opiátů a nevěrnicí.
Určitě bych chtěla vědět, co k tomu manžela vedlo, co si od takové návštěvy sliboval a zda se jeho očekávání naplnilo.
Druhá verze - manžel pravidelný návštěvník bordelu, ala golfista Tiger W.
(Ten se prý šel léčit, ale stejně mu to bylo houby platné a manželka odešla s tučnou výslužkou).
Za sebe nepředpokládám, že by se mi něco takového po 17ti letech manželství stalo. Vzhledem k mé osobě, bych muže, se zvýšeným sexuálním libidem, sotva kdy mohla pojmout za manžela.
Já mám na lidi, kterým jejich život určuje jejich pohlavní orgán, docela jasný názor. Neopovrhuji jimi, ale mí partneři to nikdy nebyli a nebudou.
Na závěr musím znovu říci, že kdybych měla ze dvou zel zvolit milenku a prostitutku, neváhám ani vteřinu a hlasuju pro to druhé. Jasně, nejlépe je nebýt takovému hlasování vůbec přítomen, ale to je často jen zbožným přáním. Jedno, či druhé většinu lidí v životě potká. Buď osobně, nebo díky partnerovi.
Ani vědět o tom nemusíme, i když současné technologie, skryté nevěře přejí čím dál tím méně.
Předchozí