| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak to bud eo neco drazsi prace, ale pokud uz mas zkusenost s rekonstrukci, tak to hooodne pomuze.
Bourani umakartoveho jadra je snadne,
zavolas si elektrikare, ten ti odmontuje jistice, zrusi elektrinu vcelem byte a vyvede ti jen jednu prodluzku, do ktere vse budes zapojovat, tim mas zajistene, ze kabely jsou mrtve.
pak vezmes motorovku se starsim retezem a nebo primocarku a jdes rozrezat umakart na mensi kusy, at se dobre odnasi :)
byt to na morave, tak se hlasim jako dobrovolnik :) to je cast ktera me vzdy nejvice tesi.

pak jsem si s kamarady vzdy vzal drakovacku a zbijecku a sel pripravit drazky na novou elektrinu, a na zasuvky.
to jsou tak 3 dny prasne prace ve 2 lidech.

Elektrinu vetsinou vedu dole na urovni hrany podlaha / zed, pokdu jsem daval novou plovoucku, tak se stejne ma davat na mezeru, tzn jsme tam jen jemne pribral zed aby se tam vesel kabel a bylo, pokud to bylo do parket, tak jsem cca 1cm parket odriznul aby se tam vesly kabelu, a pak to zakryl listou. do zasuvek to bylo vedene pak vzdy svisle dolu.
Svetla jsem tahal zase v rohu pod stropem a svise na vypinace. Napojeni na stred stropu, to jsem to vzdy protahnul tim husim krkem, co uz tam vetsinou byva a jen jsem na stare rozvody napojil novy drat a pomalu to protahnul.

JJ vyrazit jadro, pak vyhodit dlazbu v chodbe a kuchyni, pokud dobre drzi, naroznout to ve spare a pak zbijecnou ven, bacha, obcas pod dlazbou byva nehorazny bordel, a nebo zjistis, ze je podlaha z kopce, takze bud nivelacku a nebo betonovat.

No a na nove zdi bude nejvetsi fuska oskrabat starou malbu, pak uz to je snadne, penetrace, sterka a jemna omitka.
pokud budete delat zasah do panelu, urcite bych bral posudek statika, vetsinou jsou zdi kolme na okno nosne. a pak zdi okolo schodiste a vytahu.

Jinak na zahod na zakryti stupacek jsem si pak od stolare nechal dat okolo stupacek dreveny ram, a na nej namonotovat lamino, v pripade potreby se odmontuje a je pristup, pokud mate uz vymene stupacky, tak se da vyzdit cca spodni metr pricky a pak udelat to z lamina, pripadne pokdu chcete, tak nalamino dat obklad, ale ja to nechal v barve lamina, ktereladilo s obkladem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.