| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prostě Anno.....těžko říct, já si třeba te´d myslím že ano,ale pak to může být jinak. Jednou jsme to zvládli, ale težko říct , jak by to bylo teď.

7krásko, píšeš že nemáš čas a přesto napíšeš X příspěvků na tohle téma~t~ . Navíc, pokud mám nějaký svůj názor, nepotřebuju nikomu děkovat za podporu a za to, že se mě zastal . Budu mít svůj názor a postoj a basta.

Jsem taková a zatím je mi fajn, je možné že později to bude jinak, neumíme vidět dopředu. Snažím se tady vždycky vystupovat slušně, bez osočováni atd . Snad jen s vyjímkou, když jde o děti, to umím být protivná, jinak si nemyslím, že bych někomu ubližovala, tím o čem píšu, spíš podle občasných reakcí na emailu naopak.Pár kočkám odtud pomohl pohled právě z té druhé strany, i když to někomu může připadat divné.

Navíc máme svoji zamčenou diskuzi jinde, zas tak často sem nepřispívám.

Monty máš hezkou ikonku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.