| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
nevím jak začít...je toho více...jsem od 2012 března přestěhovaná od manžela.Mám podanou žádost o rozvod, určení dětí do mé péče, určení výživné na děti(dvojčata 7 let od narození nemocná, nyní chronický špatný stav dlouhodobý) a určení styku s otcem(nezabijte mě, že se nemusí dávat žádost o styk s otcem jsem opravdu nevěděla a na sociálce mě neinformovali).
Manžel je skoro rok na neschopnece(úraz necítí 3 prsty na ruce si způsobil sám při jendé jeho výbušné náladě). Já zažádala o výživné od března, kdy jsem se s dětma od něj odstěhovala. Za týden je termín sousu na určení výživného, styku a určení dětí do péče. Manžel se ohradil písemně na soud ohledně tohoto návrhu(bylo tam napsáno, aby se poslupodílel na půjčce půlkou, kterou splácím a kterou jsme si pořídili když jsme bydleli spolu a také na našem solečném účte je mínus kontokorent 7000,- kč...tak aby jsme se podíleli každý půlkou na splacení)...soudkyně ale vzala jeho ohrazení jako odvolání na celou moji žádost. Do práce si na mě zaslala posudek a i do školy, kde chodí děti. Na šetření u mě doma byli také. Nyní pobírám hmotnou nouzi, jinak by jsme nepřežili. Pracuji na zkrácený úvazek z důvodu dětí, které jsou od narození nemocné. Manžel zůstal v bytě. Když přišla sociálka na šetření k němu, dělal ze sebe chudáčka, prý jsem mu vše sebrala a on že tam má jen matraci a já si vše odvezla. Ale vše je úplně jinak...spolu s manželem jsme bydleli v bytě 1+1, kde se samozřejmě vlezly jen postele, lednice, menší obývací stěna, stůl a židle. odvezla jsem si obývací stěnu(moje před manželstvím), postele(postele dětí, já jsem už dva roky spala na zemi na matraci), lednici(moje před manželstvím) a pračku(ta byla společná).
Od manžela jsem se odstěhovala s dětma z důvodu jeho stále se stupňujících agresivních nálad, agresivních projevů atd.. které dvakrát vyústili až na PČR(jednou se synem praštil o zem po druhé na mě vytáhl nůž před dětma aohrožoval mě, dětem vyhrožoval atd).
Ale i tak to k mému úžasu vypadá...že já nakonec budu ta zlá mrcha, která odešla od nemocného manžela, sebrala mu vše a ještě po něm chci peníze..."ta drzost"
Na sociálce při podávání žádostí neměli čas, stále mě odbývali s tím, že se nemucsí udávat jaký manžel je atd..když jsem před pár dny navštívila právníka(zadarmo) tak mi řek, že když není nikde v papírech k žádostem, jaký manžel je, tak se to nebude řešit. jsem zoufalá...bojím , že se vše obrátí proti mě. Manžel mi řekl, že mu na sociálce poradili(zažádal si o hmotnou nouzi), aby se mě snažil co nejvíce pošpinit a co nejméně vyrazit výživného i pozpátku, ať ze sebe udělá chudáka a pak mu přiklepnou hmotnou nouzi a výživné sociálka zaplatí...manžel tedy bude dál se válet~q~
Paní, která byla u mě na šetření mi mezi řečí sdělila, že je manžel v těžké životní situaci...já se málem svalila na zem...~o~

jo...on je v poho...já jsem na nervy, lítám do práce, starám se o nemocné děti a ještě ze mě na soudě udělají tu špatnou...jsem z toho nešťastná...
Je tu někdo kdo bymi poradil? Nebo má podobný problém....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.