| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nebudu to paušalizovat samozřejmě na všechny, ale přijde mi, že je jich valná většina. Uvidí hezkou holku a nevidí neslyší, znám to buhužel z obou stran, jak z pohledu té hezké holky, tak z pohledu manželky. Je mi z toho z prominutím na:-©. Úplně mi to stačí v práci, můj nadřízený kdybych přišla sedla si na stůl a řekla tak tady mě máš, by neváhal ani minutku a to má doma manželku a malé mimčo. Pokračování to má zřejmě podle toho, jak se žena osvědčila a jak mu dokázala zblbnout hlavu, nevím totiž co jiného přiměje muže opustit ženu kterou miloval a své dítě, když za pár let s tou novou ženou bude tam, kde byl před tím. Bavím se teď o vztazích, kde oba dva žili spokojeně a nebyl žádný dlouhodobý problém. Nějak jsem přišla o iluze, že mně se to jednou nestane, uznávám ještě jednorázovou nevěru, kde si muž dokáže, jaký je samec a nikdo se nic nedozví, ale začít si nový vztah~a~. Do války by zřejmě potřebovali, aby se probrali a vážili si ženy a dětí, které mají doma.~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.