| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jo instulo, bereš mi to pomalu z pusy, nejstarší syn do tří let anděl, od sedmi děs, je hodně introvert a pesimista.. a tak dost často vypěním

dcerka do 18 měsíců řvala ve dne v noci nespala, do třech nespala v noci, pak nám diagnostikovali ADHD, vztekala se kvůli všemu, mlátial sebe i ostatní, neposlouchala, nechtěla nikoho jiného než mě, teď je jí 5,5 hodně jsem spolu zapracovaly a je to úžasná holčička, jako občas ještě řve, ale jinak je to poklad.

Dvouleťák je docela v pohodě, on je takovej svéráz, moc teda taky nenaspí, ale zase moc neřve..

ráda i tak je mám všechny stejně, akorát někdy mi přijde, že k tomu nejstaršímu mám nějak dál.. ne že ho nemám stejně ráda,spíš že mu nerozumím, co vlastně a jak chce, on je celej můj manžel.. a prostě jeho myšlenkové pochody pro mě nejsou průhledné.. tak mě to spíš mrzí, že se mi tím jakoby odcizuje, myšlenkové pochody dcery jsou mi naprosto jasné a není to tím, že to je holka.. prostě je ale mi hodně i povahově podobná

a fakt neboj, za pár měsíců bude líp, buď ráda, že velkej je už 7dmi letej, že nemáš třeba 2 leté mimi, to je mnohem náročnější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.