| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj tak jsem se rozhodla ze pisnu a podelim se s Vami. Vim ze spoustu lidi me tady asi odsoudi ale zajima me Vas nazor. Je mi 24 (manzel je o deset let starsi) jsem 2 mesice vdana ( jinak jsme spolu 7 let), deti nemame. Na jedne akci jsem se seznamila se strasne faaaajn chlapem a no skoncilo to samozrejme sexem, bylo to jeste pred svatbou. Pak jsme si chvili psali a ted se obcas sejdeme a uzijeme si. Musim podotknout ze sex s manzelem je suprovy a nijak ho na ukor milence nezanedbavam, s manzelem si skvele rozumim a za nic na svete bych ho nevymenila. Beru to jako takovy zpetreni. Vim ze jednou to budu muset utnout ale ted mi to vyhovuje. Nejdrive jsem z toho byla spatna jak to muzu vubec delat, vzdycky jsem takovy veci odsuzovala a ted proste nevim neco se asi ve me zlomilo. Milenec ma pritelkyni a tak si opravdu davame velikansky pozor. Chci se zeptat jak se divate na neveru jako takovou, jestli jste byli neverni, jestli na to manzel prisel a jak to vsechno dopadlo?? dekuji za Vase nazory

p.s. nejdrive jsem nevedela jak to tady chodi a napsala jsem tenhle prispevek k nazoru a pak jsem ho prekopirovala sem tak snad je to nejak spravne

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.