), po chvíli byl malej malátnej a spací. Já jsem znervozněla, nebyl to "obyčejný" pád, ale byl to pád se "zrychlením od bráchy", takže staršího jsem nechala babičce, malého jsem šoupla do kočáru a jela do nemocnice, kterou máme od nás dvě stanice busem. Šla jsem rovnou na dětskou chyrurgii. Odevzdala jsem kartičku, malý se mezitím probudil (prostě se vyspinkal) a už byl v pohodě. Tak jsem si řekla, že když už tam jsme, tak bude fajn, když ho doktor prohlédne. Doktor ho prohlédl, já jsem řekla, že asi jdu zbytečně, že se seberu a jedem zpátky domů, ale doktor ne, že mu musí udělat rtg hlavičky. Tak teda fajn, šli jsme na rtg, kde sestra měla řeči, jakože těch pádů ještě bude a abych kvůli každému pádu na pohotovost nejezdila (jasně, že měla pravdu, ale zrovna ve chvíli, kdy mi doktor řekl, že prostě se MUSÍ udělat rtg...). Rtg v pořádku, druhý den jsme ještě měli jít na kontrolu, ale už jsem tam nešla, jen jsem zavolala, že malej vypadá naprosto v pohodě, jestli tam chodit musíme. Co si z toho můžu vzít? Že byl doktor důkladný a nechtěl něco přehlédnout. A že při dalších pádech na hlavu (a že jich fakt bylo) jsem nikam nejezdila
.
), že mi ledového Kulíška cucá z oblíbené lahvičky a ještě si sám na hodinách měří čas, kdy si může znovu cucnout
. Nebo na ORL pohotovosti, když si rozbil nos, doktor nechápal, že se fakt neuklidní a nepřestane vřískat
Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.