| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My se ohleduplně chováme, i když teď bydlíme v domku, jsem takto naučená z paneláku, kde jsem vyrostla.
Ovšem nejem mladí v bytovkách jsou bezohlední - u nás vedou důchodci.
Domek je řadový, jeden nalepený na druhý, takže je vše slyšet. Navíc náš a sousedovic je do tvaru L a okno do ložnice máme těsně naproti jejich okna do obýváku.
Důchodcům vedle je fuk, že vstáváme ve všední dny před pátou a chceme se o víkendu vyspat - v sobotu/neděli v sedm ráno haraší před barákem, pokřikují na sebe, popř. vítají "mladé" s vnoučaty a to pak hulákají všichni.
Stejně tak večer mají televizi na plné pecky a když vzhledem k brzkému vstávání chodíme spát před desátou a před oknem do ložnice nám řve televize, je to problém. Zvláště teď v létě, kdy je nutnost mít otevřená okna.
Jednou měl soused puštěnou televizi opět na plné pecky a do toho si jeho paní pustila u PC muziku. Aby ho přeřvala, tak samozřejmě ještě hlasitěji, než byla telka. Zrovna jsem usínala, takže jsem se dost lekla a nechápala jsem, co se děje - bylo to, jako kdyby mi někdo pustil rádio u hlavy v ložnici.
To už jsem tedy vylítla a zařvala něco v tom smyslu, že tohle už je moc a zabouchla okno.
Jinak špatné vztahy s nimi nemáme a dnes zatáhneme závěsy, pokud TV opět huláká, jen tak jakože pro sebe proneseme hodně nahlas nějakou poznámku a většinou se ztiší...
Ne vždy to ale funguje. A ráno jsme to ještě nevychytali.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.