Minulý týden jsem od dětí chytla nějakou chřipku a doteďka mi zůstala rýma, od víkendu mám zalehlý uši. Když se snažím si vyčistit nos, bolí mě přitom v uších a dneska ráno mi při smrkání v pravém uchu nepříjemně hvízdlo, minutu nebo dvě jsem měla různý nepříjemný pocity a něco jako závrať, pak to odeznělo, na ucho slyším, ale mám dojem, že není v pořádku. Ze začátku to byl to spíš pocit než bolest, teď už je to několik hodin a trochu to pobolívá a je to dost nepříjemný. Mohl by to být prasklý ušní bubínek? Jak se to léčí? Mohlo by se to začít zhoršovat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.