| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

limai, já musím říct, že názor sdílím naprosto stejný jako tvůj. Navíc je mi proti srsti děti fyzicky trestat i svoje i cizí. Jako výjimečně, ale opravdu výjimečně jednu malou na zadek, ale musím se přiznat a dost se za to stydím, že jsem vrazila facku dvouletému synovi od kamarákdy - nutno teda říct, že jsem to od ní měla dovolené - jednou když jsem ho hlídala, hlídám ho dost často a on je hroznej "hajzlíček" vypadá jak anděl, ale ustavičně mého o 4 měsíce staršího terorizuje - a pořád ho hryže, i přesto, že kamarádka mu dycky vrazí šílenou facku tak to dělá furt a ještě se to stupňovala a jednou když sem ho zase hlídala, tak přes x upozornění a vysvětlování našeho hryznul až do krve, přesto, že mu vůbec nic nedělal - netahali se o hračku, nic mu nezval, prostě jen tak, tak jsem mu ji plácla po puse a od té doby se to hryzání mnohem zlepšilo. Ale musím říct, že na to hrdá nejsem, uhodit takto malé dítě a pokud by tu kamarádka byla, nikdy bych ho neuhodila, pacifikuje si ho sama a samozřejmě sem jí řekla, že sem ho po té puse plácla.

ale rozhodně si nepřeju, aby kdokoliv jakýmkoliv způsobem fyzicky trestal moje děti, jednou můj táta provokoval naši prostřední - ona má ADHD ale už jsme na tom zapracovali a docela dlouho vydrží než je agresivní ale on ji prostě úplně stupidně provokoval až vyletěla a jednu mu plácla.. a on jí to vrátil. Tak to jsme si důrazně teda vysvětlili a nemyslím tím dceru, ale taťku, že todle teda ne.. a jak podotkla moje mamče, zasloužil by si na prdel spíš on, zato že ji provokuje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.