| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to je mi moc lito,ze jsi naletela. Ja mela opacnou zkusenost. U me si pani pres bazos objednala hracku. Ja ji poslala,aniz bych cekala na priprani na uctu a ona mi penize neposlala,nekolikrat jsem ji zadala,at prekontroluje platbu atd. Asi za rok me kontaktovala na jinou hracku,tak jsem ji napsala,ze mi jeste dluzi,nato mi manzel rikal,jsi hloupa mela sis nechat poslat penize a nic ji neposlat. Za par mesicu me pani kontaktovala zase na jinou hracku,tak jsem to udelala,jak mi manzel radil nechala si poslat penize a hracku ji neposlala,stejne to bylo porad o 150Kc mene nez mi dluzila puvodne. Napsala jsem ji pak email,proc ji hracku neposlu atd.,ale kdyz mi zaplati tu puvodni,tak ji samozr. balicek poslu, ta mi poslala tak neuveritelne sprosty emaily,jak okradam maminky ,sproste me titulovala a ze mi napise vsude ty nejhorsi hodnoceni a taky napsala,jaka jsem podvodnice atd. Byla jsem z toho jeste dlouho hotova,ze ta pani tohodle byla schopna,ze snad ani nema svedomi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.