Já ano. Nějakou dobu jsem s jednou osobou od nich studovala Bibli. Nechtěla jsem se nikdy stát jejich sestrou, ale pomoc se studiem Bible jsem od nich vítala... POmohlo mi vidět jejich lásku k Bohu, protože to jsem do té doby skoro u nikoho neviděla. Toto mě velmi ovlivnilo. Také to, že se na sobě snaží pracovat - zbavit se svých špatných návyků (třeba mluvit sprostě, "milosrdné" lži atd.) Tohle jsou věci, které se mi na nich líbí. Nicméně co se týče interpretace Bible - tam jsme se časem dostávali do sporů
Snažila jsem se ze všech sil, ale já v některých pasážích vnímala něco jiného než oni... Pak mě od nich oddělila moje těžší nemoc, bylo to nadlouho. Pak jsem s nimi už nestudovala, šla cestou víry sama a nakonec našla to pravé pro sebe u katolíků...
Před lety jsem si prošla historii Svědků. Už si všechno nepamatuji přesně, ale vznikli v 19. století v USA, jakožto nějaká odnož Adventistů, pak se už vyvíjeli samostatně. Za dobu jejich existence mělo dojít už asi 4x ke konci světa... Překvapuje mě, že je to nepoučilo a stále stanovují nová data