| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla bych se zeptat maminek, které mají podobné dítko jako je náš synek - nyní má odkladový rok, v červnu mu bude 7 let. Chystáme se příští týden do PPP. Syn se léčí s epilepsií, je pomalejší, hůře se soustředí, nosí brýle a okluzor, hodně jsme pracovali na jemné motorice, zlepšil se, ale pořád nic moc. Dále pracujeme na logopedii, tam už nám zbývá jen r a ř, už ho umí říct, jen ho potřebujeme procvičit a dostat do běžné mluvy. Jinak je syn citlivka, neumí se moc prosadit - vidím to na edukativně - stimulačních skupinkách - když má na něco odpovědět, tak přemýšlí a aktivnější děti to vykřikují za něj~a~ Učitelky ve školce mě pořád znervózňují s tím, že pro něj by byl vhodný malý počet žáků ve třídě - max. do 15 dětí. Ale kde mám probůh najít takovou základku? Do specky ho dát nechci - kamarádka mi radí, ať ho dám na ZŠ pro zrakově postižené na Hlinkách, jsou tam i takové děti jak náš syn , ale nevím, chtěla bych mu dát šanci, aby to nejdřív zkusil v klasické škole. Máte někdo nějaký dobrý tip?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.