| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Musím souhlasit s ostatními, že to kamarádka rozhodně není. Nemyslím, že s ní ještě spal, ale asi ji vozí z práce domů nebo na nákup, zajdou na kafe, povídají si - samozřejmě tak, jak by si s manželkou nepopovídal, ona ho kvůli nečemu obdivuje, chválí ho - prostě se zamiloval. Ona mu otiž určitě rozumí víc než ty. Kufry bych mu nebalila, ale na rovinu bych mu řekla, co si tom myslíš, že to kamarádka rozhodně není a že ti to vadí. Ultimatum nedávej, ale aby jasně pochopil, že s tím má skončit. Oni muži jsou v těchto případech jako přes kopírák. Mám vlastní zkušenost, bohužel, můj muž si začal psát autorkou omylem zaslané sms, když bylo našim dvojčatům půl roku, starší 3,5...rok a půl se to táhlo, jenom si psali, viděli se asi 5x, ale prostě ho k ní přitahovalo něco, co nemám manželak s dětmi sedící doma. Stavěli si vzdušné zámky, ona mu neustále psala, jak ho miluje. Chtěl rozvod, tak jsem nakonec souhlasila, ale asi až při jednání s dětmi mu došlo, že o nás všechny přijde, takže to s ní skončil. Rok byl klid a v prosinci jsem zjistila, že se zase chová divně a podle výpisu si s ní zase psal. A poznala jsem to za 2 dny. Byl prostě zase mimo. Před vánoci jsem mu ukázala výpís a že 20 sms denne "kamarádce" je opravdu divný. On tvrdí, že s ní nic nemá - to je pravda, fyzicky ne, je dost daleko, a co mi na tom vadí, že si s ní píše, když s ní nic mít nechce a nebude??!!! Tak jsem mu jasně řekla, že tohle tedy rozhodně nechci a že už jsme to jednou prožili..přes vánoce byl klid a teď si myslím, že si s ní taky nepíše,a le kdo ví, je v práci celý den. Uvodíme na výpise...ale hlavně si myslím, že ty chlapy prostě přitahuje to zakázané, tajemné, jsou to dobyvatelé. Prostě si s ním promluv, no, on asi nebude chtít nic říkat, protože přeci není co, když je to kamarádka, ale aby věděl, že to to vadí a takhle rozhodně žít nebudete.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.