| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

sisan, řekla bych, že je to tak trochu filozofická otázka, protože pokusy na těhotnech se asi moc nedělaj. no a sem tam se zpětně ukáže, že něco škodilo, i v dnešní době.

když jsem šla na počátku těhotenství do lékárny ať mi poraděj něco na nachlazení a zvýšenou teplotu, pani lékárnice se zhrozila, začla lomit rukama, snad se i pokřižovala a řekla že leda tak lipovej čaj a maximálně 2 šálky denně, ne víc.

někde jsem četla, že dlouhodobý zvýšený teploty tuším nad 39 můžou hlavně v počátku těhotenství plod poškodit, že je lepší to srážet.

sama na sebe mám vyzkoušený horečku a zimnici přivítat jako lék, nechat proběhnout a nesrážet a druhej den už je to dobrý. což má u mě rychlejší průběh, než když se cpu lékama a dlouho se to vleče. Nikomu bych to ale neradila, protože každej je jinej...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.