Děti přišly zvenku do šatny. Měly se posadit a zouvat se. Učitelka vyšla ze šatny za roh, aby se taky přezula. Můj syn a druhý kluk poslechli a sedli. Jenže ty prostory jsou tam malé a oba se tam najednou nevejdou. začali se strkat, ten druhý mého zatahal silou za vlasy a můj mu dal pěstí do hrudi. Ten tam pak měl obrovskou modřinu.
A teď babo raď. Oba byli z jejich pohledu v právu - chtěli poslechnout učitelku a sednout si na své místo. Problém byl, že se tam oba nevejdou. Dospělí by si to uvědomili a nějak by se dohodli. Ovšem tříleté děti těžko. Sice jsem klukovi vysvětlila, že se měli prostřídat, ale je mi jasné, takové řešení je pro takhle malé děti bez dozoru nerealizovatelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.