| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Heleď,

můj ex odkráčel být šťasten s jinou, ale ujišťuji tě, že měl péči o děti v záloze, kdybych mu děti "sbalila" nebo kdybych se třeba "hroutila" nebo tak. Protože v tu chvíli neměl byt, frknul by děti přechodně k babičce, a rozhodně by se snažil jim nějaký domov co nejrychleji obstarat. Vím, že kdyby se se mnou něco stalo, postaral by se a slušně.
Ale taky vím, že s sebou děti brát nechtěl, a nejen kvůli tomu, aby mohl pohodlně budovat nové hnízdečko a nové štěstí, ale i proto, že usoudil, že pro děti bude lepší, když zůstanou se mnou. A něco ho to stálo.
Dost si cením toho, že myslel na to, jak celou situaci co nejvíc usnadnit dětem - častý kontakt, společné sdělení odchodu se zdůrazněním toho, že ony za nic nemůžou, žádné házení špíny.
Zdaleka ne se vším jsem spokojená, ale jsem ráda, že jsme se vyvarovali gest a snažili jsme se OBA pro děti uspořádat věci tak, aby to bylo pro ně dobré. A taky jsme se v tom, co bude dobré, poměrně realisticky oba shodli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.