| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potřebuji slyšet názor od zde přispívajících, a možná trochu nahlédnout do ženské logiky.

S expřítelkyní jsme měli poklidný vztah po dobu necelých tří let. V té době někdy došlo ke klidně probíhající krizi, dá se říci, že došlo k vyhoření vztahu, k rutině. Toto značně rozladilo i mě, protože to nakonec vypadalo, že ani jeden už do toho nechce dál nic vkládat, vztah oživit, přítelkyně nerada mluvila o vztahu, před problémy raději utíká, nechce nebo neumí je řešit. Z mé strany došlo k pár pokusům o nějaký ten společný výlet, o nějaké sportovní aktivity, ale už bylo vidět, že to nepadá na úrodnou půdu.
(Zde je důležité zařadit fakta: já formálně ženatý, manželství udržující kvůli dítěti a kvůli tomu, že v naší domácnosti bylo jasno a slušně jsme dokázali domluvit na věcech ohledně našeho fungování. Vztah s přítelkyní začal klasicky v práci, jde o mou podřízenou - avšak jen papírově, jinak pracuje sama za sebe. O veřejný vztah nestála, žila v té době s rodiči. S rodinou jsme se postupně sice seznámili, ale jen povrchně, kamarádsky. Její kamarády mi vlastně nebyli představeni nikdy. O pár let mladší než já, žádný velký rozdíl.)
Po třech letech si našla nového přítele, prý jen tak, aby někoho měla. (Oproti mě výrazně sportovní typ, v jedné oblasti velmi aktivní sportovec.) Bohužel mi to zapomněla sdělit, ale přišlo se na to:) V půlroce, kdy chodila s ním, se několikrát intimně sblížila i se mnou, vždy při mlžení stavu zda jsou ještě spolu. Byla s ním, ale psala mi, že jí chybím, že to a to měla dělat se mnou a ne s ním. Pro mě nepochopitelné, ale budiž. Rozešla se s ním, obnovili jsme vztah my dva (včetně řešení společn.bydlení, plánování budoucnosti, dítěte). Po dvou měsících však navázala intimní vztah znovu s ním (provalilo se to až po dalších dvou měsících, udržovala si tedy opět najednou oba), následovaly prosby, že už se poučila, že si ujasnila koho chce, prosila o poslední šanci. Nebudu to natahovat, dostala ji, ale za pár týdnů se se mnou rozešla s tím, že hledá něco jiného a že na to všechno kolem nemá a další výmluvy, najednou bylo vše špatně, nudné, dovolená nestála za nic, společně strávený čas byl trapný atd. í (do dvou dnů u ní přespával onen staronový přítel). Nyní uběhlo pět měsíců a máme to tu zase, dárečky, sms, písničky, v práci různé lístečky, vaření kávy a jiné, do toho řečičky typu že pokazila co se dá dalo a že je bezradná, nešťastná, že mě potřebuje, že mě pořád miluje.
Když opomenu vše co se stalo, neumím pochopit, proč je stále s ním (on nic netuší, vyhovuje mu že jsou spolu o víkendech a přes týden si napíšou pár sms) a přitom ví, že s ním není šťastná a zároveň tu nadbíhá opět mi a dožaduje se vztahu se mnou. Zřejmě čeká na odpověď ano, ještě tě mám rád a chci být se mnou - ale tu já jí dát nemohu (protože mě několikrát podvedla a protože už nejsem přesvědčen o jejím charakteru), protože mě opravdu uráží to, že z někoho jiného dělá blbce, ten jí kupuje drahé dárky na vánoce, vozí na výlety - ale v momentě kdy bych jí přislíbil vztah já, tak jistojistě začne vyvolávat hádky mezi nimi až bude mít záminku se s ním rozejít.

Reakce bych rád dostal na následující: je to ženská logika nebo je to o konkrétním člověku, že se s přítelem rozejde až v době, kdy má jistého někoho jiného? Je člověk po opakovaných nevěrách (i když s jedním) schopen vůbec mít normální věrný vztah, nebude mu chybět to vzrušení?? Je možné se na to dívat jako na mladickou nerozvážnost a hledání sebe sama nebo je to o tom, kdo jí nabídne zrovna něco zajímavějšího? Může jít vůbec ještě z její strany o cit nebo je to už jen určitá závislost, touha po tom co zrovna nemám, propojenost posledních let??

Uvítám jakékoli názory, děkuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.