| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

obrý den, hodně lidí říká že Zš jižní má dobrou pověst, na venek vypadá opravdu příjemně jak vevnitř tak venku. Ovšem chování učitelů na druhém i prvním stupni je opravdu hrozný. Má dcera tam chodila na prvním stupni si na ní zasedla jejich třídní učitelka, všechny děti proti ní poštvávala a ukazovala na ní jaká je hrozná "kráva" jenom kvůli svím osobním problémům. Chtěla jsem jí dát na jinou školu ,ale ona mi řekla at jí tam nechám že to zvládne. Na druhém stupni poznala nové učitele a konečně se ve třídě usadila i když po ostatních zkušenostech z prvního supně byla už víc uzavřená. S učitelama tam byl problém vždykcy. Řekli že z něčeho bude psát většina žáků se na to naučili ale v testu bylo úplně něco jiného a učitelé z toho udělali scénu jak se děti neučí a že mají špatný známky. Když jim vycházelo něco mezi (1-2,2-3...) tak většinou dali tu horší známku, neříkám že úplně všichni ale většina a na to si stěžuje spousta žáků a pak mají špatné vysvědčení a to je pak důležitý na střední školy , a když jim učitel/ka dá nějakou trojku na vyzsvědčení kvůli tomu že je na nich zasedlá tak jim v podstatě zkazí budoucnost. Ale to není všechno. Dcera někdy okolo 8 třídy začala mít problém s šikanou, všichni se proti ní postavili (skoro všichni) jenom kvůli pár holkám který jí začli pomlouvat. Psala jsem to řediteli ten se tomu jenom zasmál. Tak jsem zkusila školní psycholožku a ta nám řekla že to nemusí být šikana a že si to nemyslí. Nic s tím nedělala a to je na to i vyhláška že jsou povinni to hned řešit. Teď v pololetí jsme odešli na jinaou Zš je to soukromá škola dcera tam je velmi spokojená je to sice soukromá škola ale jak se k ní chovají učitelé a děti je uplně něco jiného než na Zš jižní, jenom píšu naše zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.