Chci se poradit s výběrem golfek. Dcerce bude rok a chceme nějaké pořídit. Na větší výlety do lesního terénu mám Inglesinu Magnum, ale třeba na dovolenou budeme brát jen golfky a taky v nich bude skoro celý den. Je to přeci jen pro malé dítě, ne jen na občasné svezení dvouleťáka. Moje požadavky:
- odpružený (aby nedrncal na každém kamínku) - polohovací do lehu, nebo téměř do lehu (pro pohodlné spaní) - lehký (budu ho zvedat často do autobusu)
Ostatní není tak důležité, ale hodil by se nákupní košík a taky rozumná cena. Zatím jsem koukala po Inglesina Swift, Inglesina Trip, Hauck Turbo, Baby Design Trip, Espiro Active a Jané nanuq. Máte zkušenost s nějakým z nich?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.