| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zatím jsem se v žádné odpovědi nedočetla nic jinýho než jen to, že "já bych tak nereagovala, já bych to tak neudělala", ale nikdo neodpověděl přímo na otázku, jak byste v takové situaci reagovaly vy.

Mám před očima představu mámy, která trpělivě po stopadesáté vyndá ruce ze dřezu /nebo přeruší jinou činnost, kterou právě vykonává/, přikleká ke svému broučkovi, který rýpá šroubovákem do repráku v obýváku, chytá ho za ruku a medovým hlasem mu opět vysvětluje, že nemůže brát tatínkovi z kufříku ten šroubovák a píchat do toho kolečka, protože se to rozbije a nebude mu to hrát pohádku a taky by se tím šroubovákem mohl škrábnout nebo píchnout. (mezitím už je to stejně zničený a kluk tohle vytrvale i přes všechno vysvětlování dělá už hodinu, zatímco máma potřebuje připravit pohoštění pro návštěvu). neznám takové. Teda znám jednu takovou, její dítě je asi šťastné v jejich světě, ale jde do školy a tam opravdu narazí na spolužáky a paní učitelku, která po něm bude chtít, aby fungoval podle pokynů a ne podle své momentální nálady už 3. září, protože tam nikdo nebude mít čas s ním donekonečna probírat co a PROČ nemůže dělat, tam už se prostě bude předpokládat, že hranice a pravidla bude umět uznávat a dodržovat a že na pokyn dospělého bude reagovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.