Rekonstruovali jsme starší dům a řešili samozřejmě i koupelnu. Dcera měla v té době 5,5 let, respektive byla o rok starší když jsme se nastěhovali. A já trvala na dvou umyvadlech daných zvlášť a jedno níže. V několika diskuzích typu living apod. mi to ostatní vymlouvali, ale já se nenechám jen tak odradit
A dnes po více než roce bydlení jsme všichni nadmíru spokojení. My máme s mužem umyvadlo v takové výšce, abysme si nečistili zuby v předklonu, nejsme extra vysocí, ale už nám pár lidí řeklo že to umyvadlo je v super výšce. A dcerka má své o 20cm níž, vyhovuje jí také a umyjem se v něm nouzově i my, když je třeba i ty zuby. A až jednou bude vyšší než my, tak si v tomjejím budeme mýt nohy, no a
A samozřejmě s tím se pojí níže háček na ručník a dcerka má pod svým umyvadlem skříňku, protože nahoru do naší moc nedostane. Systém schůdků a stoliček se mi nelíbí, měli jsme to tak dříve v pronájmu a furt jsem o to zakopávala. Idea, že si dítko stoličku po opuštění koupelny zasune pod umyvadlo samo je hezká, ale u nás teda nefungovala